TÁPLÁLÁS
A bőr energetikai táplálása” – az oxigén energiája és ereje a száraz bőr regenerálásáért és fiatalságáért.
A szépség energiája
A sejteken belül és a sejtek között energia áramlik, éppúgy mint szerveinkben és az emberi szervezetben.
Az egészség alapja az energia, valamint ennek köszönhetjük jó közérzetünket is.
Ahogy az étel szervezetünket fűtőanyaggal látja el, úgy az energiamolekulák – bejutva
a kozmetikai készítmények összetételébe – hozzásegítik bőrünket a megfelelő tápanyaghoz és oxigénhez.
A Faberlic receptje a bőr energetikai táplálására:
• Kreatin: a szervezet egyik legfontosabb energiaforrása.
• Omega-3 – nélkülözhetetlen zsírsavak: megszüntetik a bőrszárazságot, felelősek a bőr regenerálódásáért, rugalmasságáért, fiatalságáért.
• Aminosavak: fontos bőrhidratáló szerepet töltenek be.
• NOVAFTEM-O2: kétféleképpen látja el a sejteket oxigénnel: kívülről és belülről.
1. Tápláló nappali krém (száraz vagy vékony bőrre) (1343)
Aminosav komplexszel, kreatinnal és NOVAFTEM-O2-vel
50 ml
Napközben – a sejtaktivitás csúcsán – bőrünknek több energiára, tápanyagra és oxigénre van szüksége. A krém megszünteti a bőrszárazságot, visszaállítja rugalmasságát, fiatalságát, helyreállítja a bőr csökkent védelmi képességét.
Az aminosavak kiemelkedő jelentőségűek az élővilág számára, mivel a fehérjemolekulák (proteinek) építőkövei.
2. Tápláló éjszakai balzsam (száraz vagy vékony bőrre) (1342)
Nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavakkal, NOVAFTEM-O2-vel
50 ml
Az éjszaka a legmegfelelőbb időszak a bőr megújítására és táplálására. A krém puhává teszi a száraz bőrfelületet, helyreállítja a védekező lipidréteget, megelőzi a bőrhúzódás érzését.
Omega 3 zsírsav: Csökkenti a koleszterinszintet. Ezzel hozzájárul az érelmeszesedés és a szívinfarktus esélyének csökkenéséhez, valamint az infarktus okozta halálozási arány apadásához.A mellrák ritkább előfordulása Japánban – az USA-hoz és Európához viszonyítva is – az omega-3 zsírsavval állhat összefüggésben. Kiderült ugyanis, hogy leginkább a mellben raktározódik el, ám hogy miként, s egyáltalán beavatkozik-e a daganat kialakulásának folyamatába, azt a kutatóknak még tisztázniuk kell. Az omega-3 zsírsav jótékony hatásaival leginkább az „eredeti csomagolásban” – azaz a halban – számolhatunk. |